Ole, ole, ole, VICTORIE! Vasluiul este la masa bogaților, la șah! ”Clădim ziua de astăzi, pentru viitorul copiilor din Vaslui”, a spus Ionel Sandu, managerul Radical Grup

0
3995




Pentru prima dată în istoria județului Vaslui, avem un club de șah care intră în elita șahului românesc, Superliga de șah a României. După o săptămână de confruntări la mesele de joc, șahiștii vasluieni de la CS Sergentul Radical Grup au terminat pe primul loc, fiind automat intrați în lumea bună a șahului de la noi. Este veselie și bucurie extremă, în rândul celor mai buni șahiști din Divizia A, ca și pentru managerul general al companiei Radical Grup, Ionel Sandu, la aflarea rezultatelor finale.









”Tot ce am clădit până acum, prin ajungerea în Superliga de șah națională a fost pentru viitor, pentru viitorul copiilor noștri. Mi-aș dori ca tot mai mulți copii să abandoneze tabletele sau telefoanele și să joace șah, un sport extreordinar, un joc al minții. Am un mesaj pentru toți vasluienii care au crezut în noi, au crezut în clubul de șah Sergentul Radical Grup: victoria de astăzi să fie viitorul de mâine! Când Vasluiul a intrat în Divizia A, au apărut la Vaslui echipe de copii, de juniori, care au iubit fotbalul, iar acum rezultatele se văd pe la cluburile din țară. La fel, îmi doresc ca toți copiii din Vaslui să se apropie de șah, să vină în număr mare și să practice acest sport minunat.

Vom găsi un sediu frumos, modern, pentru CS Sergentul Radical Grup, unde toți copiii vor putea învăța șah, se vor distra în fața tabelor de joc. Vreau să fim un exemplu pentru toți copiii”, a spus, fericit, Ionel Sandu, managerul general Radical Grup.

Un parteneriat pentru succes, care a dat roade

După doi ani de investiții și perseverență, parteneriatul dintre Ionel Sandu și Constantin Grosu, căpitanul Sergenților, a dat roade. Echipa este pe primul loc în Divizia A, a ajuns în Superligă, iar de acum urmează un drum greu, plin de provocări. ”Îi felicit pe toți Sergenții, au fost un grup compact, puternic, prin ei am putut face această performanță. Suntem la masa bogaților”, a spus Grosu, extrem de fericit. Pe lângă sumele primite pentru participarea la lotul de șah, toți componenții echipei Sergentul Radical Grup au fost recompensați de către Ionel Sandu, funcție de aportul la victorie.