Accident înainte de Ziua Națională a României, pe DN 24 Vaslui-Iași! Un ofițer ISU a intervenit salvator! (GALERIE FOTO)

0
1655




Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor în urma producerii unui accident rutier în localitatea Văleni, comuna Văleni.









În accident au fost implicate două autoturisme (unul dintre acestea fiind staționat pe marginea drumului). În autoturismul aflat în deplasare se afla o singură persoană. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat în vârstă de 62 ani. Până la sosirea echipajelor de intervenție, victima a fost extrasă din autoturism de către locotenentul George Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISUJ Iași, ofițerul aflându-se în tranzit prin localitatea Văleni.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate. Dintr-un autoturism fumegând se scurgeau lichide combustibile, iar cel de-al doilea se afla răsturnat în afara carosabilului.

Victima accidentului a fost evaluată și i s-a acordat primul ajutor medical, ulterior, bărbatul refuzând transportul la spital. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în cazul unor astfel de accidente și au curățat carosabilul de benzina scursă.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.