Poliția Locală Vaslui are un nou director! Un fost polițist, pensionat, s-a angajat de câteva săptămâni în această instituție!

0
2566




Comisarul-șef Sorin Catană a plecat din fruntea Poliției Locale Vaslui, după un scandal de integritate, care este posibil să aibă legături cu răfuielile din Poliția Județeană. De câteva zile, în locul său a fost numit juristul instituției, Nicolae Tilici, cel care va asigura funcția de director al instituției până la organizarea unui concurs pentru postul de director al Poliției Locale. Tilici este unul dintre cei mai vechi oameni din Poliția Locală și a fost, ani de-a rândul, mâna dreaptă a lui Sorin Catană, deci știe ce presupune funcția pe care o ocupă acum, este adevărat, temporar. Interesant este altceva.









De trei săptămâni, la Poliția Locală Vaslui s-a angajat un fost polițist, pensionat de puțin timp, cunoscut în IPJ Vaslui. Paul Neamțu (foto) a fost liderul de sindicat de la Inspectoratul de Poliție Județean, șeful SNPPC, mulți ani, și în această toamnă s-a pensionat, ieșind la pensie ca ofițer (dl. Neamțu a fost mulți ani agent șef principal, dar a promovat examenul de ofițer). Domnia-sa, spun sursele noastre, a fost angajat pe funcția de șef Serviciu Ordine Publică, în Poliția Locală Vaslui. Gurile rele susțin că s-ar putea ca dl. Neamțu să se înscrie la concursul pentru postul de director, ba chiar să și câștige…