Varujan Vosganian lansează, miercuri, la Vaslui, o nouă carte! Președintele ALDE se va întâlni, mai apoi, cu membrii de partid!

0
475




Omul politic și scriitorul Varujan Vosganian vine la Vaslui, miercuri, la lansarea cărții ”Povestiri despre oameni obișnuiți”. Un moment important din cariera acestui politician de top din România, care a dovedit că are, de aproape 20 de ani, un talent deosebit în literatură. Toți cei împătimiți de frumusețea cuvântului tipărit sunt așteptați miercuri, de la ora 16.00, la Sala Arta, a Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare”, din Vaslui, pentru a afla cum s-a plămădit ultimul volum al celebrului politician. Prezentarea cărții va fi făcută de doi distinși critici literari din România, Theodor Codreanu și Valeriu Stancu. Varujan Vosganian este prim-vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor din România, având peste 500 de articole, studii, eseuri economice, beletristice şi politologice.









După întâlnirea cu cititorii, de la Muzeul Județean, Varujan Vosganian este așteptat la o întâlnire cu membrii de partid ai organizației județene ALDE, la Centrul de Afaceri, fiind pregătită și o conferință de presă.