Poveste de Crăciun! Omul de afaceri Dan Hurduc a deschis, la Vaslui, o sală de sport, în care micii ”tigrișori” ai orașului învață să joace baschet și fotbal!

0
5628




Cu câteva zile înainte de Crăciun, omul de afaceri Dan Hurduc, managerul general al Evel H Company, a decis să facă o surpriză deosebită celor 150 de copii din cadrul clubului Tigers Vaskui. Cu fonduri proprii, o investiție destul de costisitoare, de altfel, managerul vasluian a amenajat o sală de sport de 550 mp, în fostele depozite Vascovin, sală dotată cu tot ce trebuie pentru jocuri de fotbal, baschet, handbal sau tenis.









Cei 150 de copii vasluieni din cadrul clubului Tigers, care învață să joace fotbal sau baschet, sub îndrumarea profesorilor Andrei Balan și Florentina Grigoraș, au acum condiții ideale de pregătire, la primul eraj al unui fost depozit, readus acum la viață, prin investiția făcută de președintele pe Moldova al Clubului Fermierilor Români. După cum ne-a mărturisit omul de afaceri vasluian, proiectul acestei săli de sport și transformarea fostelor hale industriale în spații pentru petrecerea timpului liber a început în urmă cu cinci ani.

”A fost un proiect ambițios, prin care am dorit să readuc la viață halele din zona aceasta a Vasluiului, care adăpostea odinioară firme de top ale județului. Am început prin a moderniza și dota o sală, tot de 550 mp, și tot la primul etaj, în care zeci de vasluieni practică aerobicul. Prin modernizările aduse la a doua sală de sport, o sală multifuncțională, cu vestiare și tot este nevoie, arătăm că ne punem toate speranțele în sport, pentru că sportul este sănătate. Copiii vasluieni au nevoie să facă mișcare, iar la acest club Tigers vor găsi tot ce au nevoie pentru a face mișcare și sport de performanță”, a spus inginerul Dan Hurduc, după tăierea panglicii.

”Avem o sală conformă cu standardele naționale și ne dorim să vină din ce în ce mai mulți copii alături de noi. Vreau să-i mulțumim dlui Hurduc pentru modernizarea sălii în care ne desfășurăm antrenamentele. Este un cadou de Crăciun pentru copiii Vasluiului”, a spus prof. Florentina Grigoraș. ”Este o sală modernă, frumoasă, care oferă toate condițiile pentru ca micuții din județul Vaslui, pasionați de sport, să facă primii pași spre performanță. Sala aceasta va duce Vasluiul în topul sportului național”, a spus prof. Andrei Balan.

Din cei 150 de copii înregistrați la clubul Tigers Vaslui, peste 50 sunt implicați în diverse competiții. Interesant este că, prin eforturile făcute de prof. Grigoraș, fostă baschetbalistă la Galați, se dezvoltă și la Vaslui baschetul, un sport nu prea iubit în județul nostru. Dacă toate aceste lucruri frumoase, care se petrec în fostele spații de la Vascovin, v-au convins, puteți veni cu copiii la clubul Tigers, din cadrul Complexului EVEL, sau puteți suna la cei doi antrenori – 0754/480606, Florentina, 0755/651076, Andrei – și veți descoperi frumusețea sportului practicat de la vârste fragede.