Remember 2022: Cel mai mare flashmob din România, organizat de Familia Safir, a strâns peste 2.000 de dansatori în Centrul Civic al Vasluiului!

0
365




Am intrat în Noul An 2023, cu nostalgii legate de momentele frumoase ale anului trecut. Un astfel de moment, care i-a făcut pe vasluieni să fie mândri de județul lor, a fost un eveniment care a strâns mii de oameni în Centrul Civic al Vasluiului, la finele lunii septembrie. Atunci, s-a organizat cel mai mare flashmob din România, un eveniment prin care comunitatea locală a sârbătorit, alaturi de familia Safir, șapte decenii si patru generații de antreprenoriat românesc.









Vasluienii apreciază perseverența celui de la care a pornit totul, omului care a dat frâu liber imaginației și a pus în operă povestea minunată cunoscută astăzi, simplu, drept Familia Safir. Ghiorghi Safir, managerul general al companiei, a avut viziunea, tenacitatea, puterea de a demonstra că Vasluiul este o zonă de oameni muncitori, în care se produc lucruri bune, de calitate, iar astăzi produsele Familiei Safir se găsesc peste tot în România.

Domniei-sale, felului de a fi bun al acestui om extraordinar, care este Ghiorghi Safir, vasluienii îi datorează foarte multe. Iar flashmobul din Centrul Civic, din septembrie 2022, a fost prilejul de a demonstra marii Familii Safir că vasluienii apreciază ceea ce a realizat această companie de renume în țară, că se mândresc cu acest brand.

Un flashmob care a strâns in Centrul Civic al Vasluiului mii de persoane. Oficial, la flashmob au participat peste 1.900 de dansatori, îmbrăcați in tricouri mov, noua identitate vizuală a grupului Safir. A fost și momentul de lansare al brandului “Familia Safir”, brand sub care vor fi comercializate produsele grupului de firme Safir. Pentru fiecare participant, familia Safir a donat cate 10 euro, bani care vor fi folosiți pentru un proiect comunitar al Vasluiului.

Mult succes în 2023, Familia Safir!