Comunicat IPJ Vaslui, accident zona ICIL Vaslui: un șofer de 21 de ani, din Bogdănești, nu a observat o fată care traversa strada pe trecerea de pietoni

0
3058




Astăzi, 7 decembrie 2023, la ora 19.04, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ștefan cel Mare.









Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în localitatea Bogdănești, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, a acroșat o tânără în vârstă de 17 ani, ce se angajase în traversare pe trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier – comunicat IPJ Vaslui.