Comunicat IPJ Vaslui: Șoferul de BMW, dar și pasagerul ajuns la spital, implicați în accidentul din fața Stației de Ambulanță Bârlad, erau din Zorleni!

0
582




La data de 17 ianuarie 2023, ora 22:40, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Republicii din municipiul Bârlad.









Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr, in vârstă de 20 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, ce se deplasa pe direcția Vaslui-Barlad, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat pe marginea părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager al autoturismului, de pe locul din dreapta-față, tânăr de 19 ani, din comuna Zorleni, ambii fiind fost transportați la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În autoturism se mai aflau doi pasageri, minor de 15 ani din județul Suceava și un tânăr de 18 ani, din comuna Zorleni, care nu au suferit vătămări.

Conducatorul autoturismului a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea masurilor legale – Comunicat oficial IPJ Vaslui.