Vasluianul Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, vorbește despre locale: „Să avem alegeri”

0
249




CALCULE… Sunt diverse scenarii, despre care se vorbește în acest moment, atât cu privire la alegerile locale, cât și la începerea noului an școlar. Nelu Tătaru, șeful Sănătății, susține faptul că în acest moment, la nivel guvernamental există comisii care discută despre începerea noului an școlar.









Mai mult decât atât, afirmă Tătaru, în acest moment există deja scenarii în implementare, urmând ca cel mai potrivit să fie ales.

„Am luat în calcul, pregătim paturi de terapie intesivă. În condițiile în care respectăm toate aceste reguli, vom observa un platou. Dacă nu respectăm aceste reguli, vom vedea o creștere a numărului de cazuri. Venirea unui număr mare de cazuri vor încarca terapiile intensive. Ce vedeam în Italia, Spania se poate întâmpla și la noi” ,

susține ministrul Sănătății.

„Am înțeles că după șase luni de zile se simte nevoia de relaxare, dar haideți să nu dăm cu piciorul la ce s-a întâmplat.

Haideți să respectăm toată lumea măsurile și să vedem un număr scăzut de cazuri, să avem un inceput de an școlar și alegeri.

La nivel guvernamental există comisii în care discutăm începerea anului școlar, care discută scenarii pentru începutul anului școlar, ne dorim să fie unul cât mai aproape de normal. Noi avem scenarii în implementare și la acest moment pentru a fi pregătiți, trebuie doar să aplicăm scenariul potrivit pentru acel moment” ,

a declarat Nelu Tătaru.