Buzatu candidează: și la Consiliul Județean, și în PSD!

0
309




VA FI ALES?… Toamnă agitată pentru șeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care este și președintele organizației județene PSD. Acesta a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Național al partidului, la congresul care ar urma să aibă loc la finalul lunii august. Pentru această funcție va candida și Vasile Dâncu, numit președintele interimar al Consiliului Național.









„În contextul dezbaterilor din partid, referitoare la organizarea unui congres pentru alegerea structurilor de conducere ale PSD, a apărut și această discuție în legătură cu președinția Consiliului Național.

Celui care a fost președintele consiliului i s-a propus o altă însărcinare și atunci, printre alte idei care au circulat, a fost aceea de a se găsi un candidat pentru președinția Consiliului Național. Eu, personal, cred că metoda aceasta nu e o metodă de succes în ce privește alegerea unor personalități în structurile de conducere ale PSD.

Trebuie să stimulăm cadrul democratic, să deschidem, pentru cei care doresc, această ușă a candidaturilor, astfel membrii PSD, participanții la congres, să îi poată alege pe cei pe care îi doresc. Eu cred că ultima perioadă de timp a fost marcată de confuzie”,

spune Buzatu.

Șeful PSD Vaslui mai spune că își dorește ca, prin candidatura sa, să îi stimuleze pe membrii partidului, pe cei mai tineri, în special, dar și pe aceia care „au un anumit prestigiu recunoscut în rândurile membrilor PSD”, să candideze la funcțiile de conducere din partid.

Buzatu a menționat că nu va mai candida și pentru o altă funcție de conducere în partid, cum ar fi aceea de președinte, vicepreședinte sau secretar general.