El este candidatul care va înfrunta familia Pecheanu, la Drânceni!

0
776




ALTERNATIVĂ… Un lucru este sigur, în comuna Drânceni: la alegerile din 27 septembrie, din partea PSD va candida fiul fostului primar Gelu Pecheanu, Bogdan, ceea ce a dat „aripi” multor candidați la primărie, simțind că pot învinge familia Pecheanu la locale.









Printre ei, Romică Plop, omul pe care Pecheanu l-a executat în ședință de partid la PSD, pe motiv că este curtat de alt partid. Plop și-a pierdut și mandatul de consilier, iar acum vrea să-i demonstreze lui Pecheanu că poate să-l învingă în lupta pentru primărie.

„Este puțin să ne împăcăm doar cu realizările de până acum.

Comuna Drânceni poate mai mult, Drânceniul are potențial mare pentru dezvoltare. Trebuie să ne informăm și să cunoaștem mai mult!

Atunci când oamenii sunt întrebați ce fel de primar își doresc în localitate, majoritatea răspund că vor un gospodar.

Am convingerea, că pentru ziua de astăzi, în era tehnologiilor și a parteneriatelor deschise, este prea puțin pentru un primar de a fi doar gospodar.

Sunt necesare cu mult mai multe calități.

Primăria trebuie să devină o instituție care ne reprezintă pe toți, ne promovează imaginea noastră în lume, ne face legătura cu partenerii și potențialii investitori ai comunei, ne exprimă interesele noastre în fața multor organizații și agenții.

Drânceniul nu este o comună-model , dar noi vom munci ca să devină!”,

anunță Plop, care candidează din partea Pro România.

Dacă Plop va ajunge primar, cu siguranță, Gelu Pecheanu va trebui să-și caute un loc de muncă în comuna Drânceni, având în vedere că acum este administratorul public al localității.