Deputatul Solomon îl acuză pe primarul Bârladului de rea-voință: ”Lovitură fatală pentru Parcul V.I.Popa, ai aplecare către chici, domnule primar”

0
612




Primăria Bârlad, prin semnătura edilului Dumitru Boroș, a dispus executarea unor lucrări în zona parcului central al orașului, Parcul Teatrului V.I.Popa, prin care ar urma să se monteze zeci de steaguri la intrarea în parc dinspre strada principală a orașului. Ideea este catalogată de deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, drept o mare greșeală, pentru că urâțește centrul Bârladului.









”Mitică al nostru, repetent la estetică și bun gust, dă o lovitură fatală parcului V.I.Popa. După distrugerea fântânilor arteziene gândite acum peste 60 de ani de maestrul Guguianu, azi schimonosește intrarea pe aleea centrală cu 28 de catarge pentru steaguri. Care va fi diferența între intrarea la Romexpo și intrarea de la parcul teatrului? De unde atâta aplecare către chici, domnule primar!

Pentru că vrei să muți și statuia marelui dramaturg, întrebăm public, ai avizul comisiei naționale pentru monumentele de for public? Ba mai mult, ai autorizație de construire? Ai aprobarea consiliului local? Ai aviz de la monumentele istorice pentru că ești în zona de protecție a monumentului?

Fii liniștit, Mitică, pardon! av.Mitică, o să transmitem și adresă scrisă ca să fii obligat să răspunzi. Pentru întrebările on line suntem convinși că ne vei răspunde prin simbriașii tăi de la Jos Masca și Vă vedem…”, a transmis Solomon.