Un parlamentar strigă: „Opriți MAREA PETICEALĂ din Bârlad!”

0
559




ANALIZĂ… Deputatul ALDE de Vaslui, Daniel Olteanu, face o radiografie a Bârladului actual, a străzilor din acest oraș, care crează multe probleme șoferilor, fie că sunt localnici, fie în tranzit prin municipiu.









Este adevărat, drumurile din Bârlad dau mari dureri de cap șoferilor, așa că ar trebui găsite soluții pentru a schimba situația actuală.

„Până când mai acceptăm ca Bârladul să fie cârpit și peticit, în loc să aibă parte de o modernizare sănătoasă, de un asfalt care să nu fie garantat șase luni, ci minimum cinci ani?

Câte milioane de euro mai speră unii că vor îngropa în infrastructură?…

… adică în străzi peticite și pietruite, drumuri ciuruite de gropi și pline de guri de canal neaduse la nivel, trotuare bombardate și pavaje vălurite, lucrări de modernizare de mântuială și făcute pe repede înainte.

Nota de plată pentru toate „trufandalele” astea cu care suntem serviți noi, bârlădenii: peste 7 milioane euro numai în ultimii patru ani.

Adăugați costurile pentru reparațiile lunare ale mașinilor care bat drumurile orașului și munții uriași de nervi ai celor care plătesc pentru peticeala unor „croitorași” nepricepuți într-ale administrației locale.

Avem tabloul complet a ceea ce unii numesc civilizație, când, de fapt, tot ceea ce fac este să peticească orașul cu banii din taxele și impozitele noastre.

Bârlădenii de pe Strada Crângului au văzut chiar săptămânile trecute cum strada lor cea de toate zilele se „modernizează”. Mai exact, a primit în dar din partea Primăriei 10 petice noi, unele mai mici, altele mai mari, cât să se bifeze încă o stradă pe lista celor reparate. În realitate, reparații ioc!”,

anunță deputatul Olteanu.