Vor mai putea face vasluienii nunți, după 15 mai?

0
844




Autoritățile analizează dacă românii vor putea să facă nunți după data de 15 mai, când se ridică starea de urgență, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a răspuns mai multor întrebări adresate de români, inclusiv unor întrebări formulate de vasluieni.









Vela spune că pentru a ajunge într-o fază optimistă după 15 mai românii trebuie să fie în continuare „foarte conștiincioși și foarte responsabili”.

„Nunțile se pot organiza și acum, deci vă puteți căsători în pace și liniște, dar într-un număr restrâns de persoane, cu 8 persoane, pe perioada stării de urgență. Din 15 mai, în funcție de cum evoluează situația epidemiologică, vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență legat de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă. Cât și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi și infecționiști, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență”, a afirmat Vela.