Sesizare cititori Vasluianul: ”Verificați cum au fost smulși din pământ stâlpi Romtelecom și montați la serele vărului primarului de la Lunca Banului”

0
925




Un grup de săteni din comuna Lunca Banului a sunat la redacția Vasluianul, sâmbătă, pentru a reclama o situație care, spun oamenii, ”s-ar fi produs în urmă cu câteva săptămâni, în satul Broscoșești, în prezența domnului primarului al comunei noastre (este vorba de dl. Dănuț Tofan, n.r.)”, Mai precis, oamenii spun că situația celor trei tineri din Focșa și Broscoșești, dintre care doi sunt în arest preventiv, pentru furtul unor stâlpi Romtelecom, ”s-a repetat în satul Broscoșești, fiind montați stâlpi Romtelecom chiar pe o uliță din vecinătatea secretarei comunei și a vărului primarului, cel care are sere în sat”.









”La începutul lunii martie, tractorul primăriei, pe care lucrează soțul doamnei secretare, a venit în satul Broscoșești, însoțit de dl. primar. Tractoristul, asistat de doi oameni de la ajutor social – să vină Poliția, să investigheze, veți vedea că este adevărat! – ar fi smuls doi sau trei stâlpi Romtelecom de pe șesul satului, după care i-a dus pe o uliță în apropierea casei doamnei secretare, în imediata apropiere a serelor deținute de vărul dlui primar. Aveți poză și cu tractorul de la primărie, folosit pentru scoaterea stâlpilor.

Băiatul acestui domn cu serele face parte din lotul celor trei băieți arestați pentru furtul de stâlpi Romtelecom… Venim către instituțiile abilitate cu rugămintea de a verifica modul în care primăria a pus iluminat public folosindu-se de stâlpii Romtelecom, așa cum au anchetat și cazul celor trei băieți, dintre care doi sunt la arest. Să arate dl. primar ce acte are pe stâlpii aceștia și în ce bază legală a autorizat scoaterea stâlpilor și montarea lor pe ulița cu serele”, au spus localnicii.

Nu vom comenta situația în niciun fel și așteptăm să vedem ce vor spune autoritățile și dacă situația se confirmă la Broscoșești.