Când prefectul nu-i acasă, Covidul joacă pe masă!

0
362




SITUAȚIE GREA… Mircea Gologan, prefectul-fantomă al județului Vaslui, este în concediu. Nimic nou, veți spune, are și omul dreptul să se odihnească, pentru lunile în care a stat ascuns în birou și nu a suflat o vorbă populației despre Covid sau alte chestiuni.









Problema este că, în acest timp, probabil pentru a-i strica odihna, de la Vaslui i-au parvenit niște știri nu tocmai plăcute. Avem cel mai mare focar de Covid de la izbucnirea pandemiei, în județul Vaslui.

Peste 40 de persoane au intrat în contact cu o tânără pozitivă, care nu a mai avut răbdare să vadă rezultatul testului Covid, mai ales că tatăl ei este ambulanțier. Toți tinerii, în marea lor majoritate minori, au participat la un majorat în Vaslui. S-au distrat pe cinste, iar peste câteva zile, 30 dintre petrecăreți au mers la mare, la Costinești. Alături de fata declarată pozitivă. De pe Litoral, direct, au fost aduși la Vaslui

Ce se va întâmpla acum, nimeni nu știe. Vom vedea cum evoluează situația. În ceea ce-l privește pe prefectul Gologan, acesta se poate bronza liniștit. A lăsat Prefectura pe mâini bune.