La Ștefan cel Mare, toate ulițele vor primi denumiri de străzi. ”Oferim condiții ca la oraș”, anunță primarul Mihai Moraru

0
1685




Cu alimentări cu apă în majoritatea satelor, cu asfalt pe ulițe și canalizare, plus gaze naturale la Mărășeni și, în viitorul apropiat, Ștefan cel Mare și Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare oferă conduții de locuit ca la oraș, fiind preferată de sute de vasluieni, care și-au cumpărat aici case și terenuri. Trecerea de la denumirile vechi ale ulițelor la titulatura de străzi urmează să se facă în acest an, anunță primarul Mihai Moraru. Primăria a pregătit deja denumirile de străzi pentru toate cele șapte sate componente.









La Bârzești, strada principală va primi numele unui fiu al satului, I.C.Frimu. Acesta a fost militant socialist și fruntaș al Partidului Social-Democrat, murind în urma bătăilor suferite în închisoare, ca urmare a participării sale la manifestațiile muncitorilor tipografi din decembrie 1918.”Fiecare uliță va deveni o stradă, iar fiecare casă va primi un număr. Va fi mai bine și pentru localnici, în condițiile în care se fac livrări la domiciliu, pentrui că fiecare om va ști să anunțe curierul pe ce stradă și la ce număr să ajungă mașina”, a spus dl. Moraru.