VIDEO Autostrada Moldovei? Nici vorbă! Mobilizare fără precedent a grupului Transmir, pe Șoseaua de Centură a Bârladului!

0
1233




Se lucrează în forță pe Șoseaua de Centură a Bârladului, iar procentul de realizare a obiectivului a ajuns la 65%. Această cifră, care dă speranțe bârlădenilor că vor merge pe varianta ocolitoare, până la finele anuiui, nu ar fi fost posibilă fără implicarea fără precedent a grupului de firme Transmir, care a alocat acestui obiectiv zeci de utilaje, zilnic.









Într-o singură zi, de la finele acestei săptămâni, grupul Transmir a alocat 52 de autocamioane, 2 autogredere, 3 escavatoare, 3 cilindree compactoare, 2 buldozere, 4 buldoexcavatoare, o mobilizare fără precedent, care arată forța acestui grup de firme.

Imaginile video sunt grăitoare în acest sens. Zeci de mașini sunt aliniate pe traseul șoselei de centură, într-o sincronizare aproape perfectă, similară cu cea văzută la Autostrada Moldovei, acolo unde Umbrărescu face progrese importante. Lucrările executate de grupul Transmir sunt cele de punere în operă a straturilor ce compun infrastructura drumului, până la stratul de asfalt.

VIDEO MOBILIZARE UTILAJE GRUP TRANSMIR