S-a întors iarna, la Vaslui! ”În județ, se circulă în condiții normale”, anunță prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei

0
337




Încă de azi noapte, ninge peste județul Vaslui, dar temperaturile ridicate opresc depunerea unui strat consistent de zăpadă. Specialiștii din agricultură spun că ploile sau ninsoarea căzută, funcție de zonă, au adus un aport de apă de până la 10 litri/mp.









Toată ziua, prefectul județului Vaslui, dl. Daniel Onofrei, a fost în legătură cu instituțiile competente, pentru a vedea cum se circulă pe drumurile naționale și DE 581.

”Din fericire, nu sunt probleme, drumarii de la Secția de Drumuri Naționale au misiuni de patrulare și intervenție, ba chiar se folosește și material antiderapant, pe anumite drumuri, circulate, în eventualitatea că temperaturile vor scădea brusc, la noapte. Suntem pregătiți să facem față acestui nou val de ninsori și ploi, sunt în legătură permanentă cu toate direcțiile deconcentrate”, a spus prefectul județului.

Până miercuri, la ora 14.00, este în vigoare pentru județul Vaslui un Cod Galben de vânt puternic și ninsori, cu depunere de strat de zăpadă, fapt care menține autoritățile județene în alertă.