Copiii cerșetori romi au ”invadat” parcarea de la Kaufland! ”Vin pe jos și pleacă cu taxiul”, spune un angajat al supermarketului

0
415




Mai mulți angajați de la Kaufland au contactat reporterii Vasluianul.ro, pentru a sesiza o situație care îi nemulțumește pe mulți dintre clienții magazinului. De o bună bucată de timp, în parcare au reapărut copii romi, care cerșesc printre mașini sau la intrarea în magazin și care se milogesc până ce oamenii le dau 1-2 lei, numai să scape de ei. A mai apărut, în această perioadă de sărbători, și un cetățean în cărucior cu rotile, care stă în fața magazinului și cerșește, fiind adus, probabil, de cineva.









”Nu se mai poate cu cerșetorii aceștia! Agresează clienții Kaufland, nu se ladă până le dai bani. Noi muncim pentru câțiva lei pe zi, iar țiganii fac milioane din cerșit. Știți că vin pe jos și pleacă cu taxiul acasă, în fiecare zi? Știți că își cumpără numai mușchi de 60-70 lei kilogramul, nu parizer la 10 lei? Aici s-a ajuns, nu le face nimeni nimic”, a spus, cu năduf, un angajat de la Kaufland.