(P) Poftiți de luați cele mai frumoase flori, doar la Florăria Freesia, de pe strada Traian!

0
1527




MAGIA FLORILOR… Cine nu a trecut, măcar o dată în ultimii ani, pragul florăriei Freesia, de pe Traian? De ani de zile, pe colțul unuia dintre blocurile turn din fața pieții Traian funcționează o florărie, Freesia. Până acum, florăria ținea de Goscom, societate care a decis să-și restrângă portofoliul de activități.









Florăria Freesia

Așa că, un grup de oameni inimoși, iubitori de flori, au decis că florăria Freesia trebuie să existe pe mai departe în acest spațiu. Carmen Micu a preluat afacerea și a refăcut în totalitate spațiul în care funcționează noua Freesia.

„Am lucrat câțiva ani în această florărie, îmi place ce fac și, iată, acum am rămas pe picioarele mele. Vreau să duc pe mai departe numele unei florării cunoscute în Vaslui și să spun că putem onora orice comenzi, aici. Trebuie doar ca vasluienii să ne treacă pragul, aici vor descoperi cele mai frumoase flori din oraș”,

spune proprietara florăriei.
Carmen Micu

Este adevărat, deschiderea unei florării este o provocare, la Vaslui, însă cu pasiune și muncă multă se pot obține și rezultate.

Cum era și normal, floarea preferată a noului manager de florărie este frezia, floare care se găsește deja în oferta florăriei. Acest magazin va fi deschis de luni până duminică, inclusiv, de dimineață și până seara, pentru a oferi cele mai frumoase aranjamente florale, funcție de evenimentul pe care îl aveți în familie. Pentru comenzi telefonice, este pusă la dispoziție linia telefonică 0758/191.356.