Sunteți așteptați în Centrul Civic al Vasluiului, la Retro Parada Primăverii! Mașini mai vechi de 30 de ani, din trecutul României, și nu numai

0
388




Retro Parada Primăverii, primul eveniment auto-moto retro organizat de Retromobil Club România, primul de acest gen din calendarul evenimentelor pentru anul 2023, s-a deschis la Vaslui.









Evenimentul face parte din cele peste 160 evenimente organizate de Retromobil Club România si este organizat cu sprijinul Primăriei Vaslui, în Centrul Civic, duminică, între orele 10.00 și 13.00.

Retromobil Club România implineste 25 ani de la înfiintare, iar toate activitâțile se vor desfășura sub această aniversare. Expoziția a strâns in centrul Vasluiului proprietari de auto românesti și străine, ce au vechime de peste 30 ani.

Mărci de renume precum Aro, Dacia, Oltcit, Ford, Porsche, Mercedes va reuni pasionați din Vaslui, Huși, Bârlad, Iași, Bacău, Tecuci.

”Așteptăm o prezență destul de mare a publicului, cu mic, cu mare, nepoți, părinti și bunici, pasiona/i de automobilele de colectie si de vremurile in care acestea au scris istorie în țara noastră”, declară vicepresedintele filialei Vaslui, ing. Iulian Jalbă.