Continuă modernizarea Bârladului, trotuare noi pe mai multe străzi, anunță primarul Dumitru Boroș! Iată zonele care vor fi modernizate!

0
321












Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, anunță că, recent, a demarat o nouă etapă de refacere a trotuarelor din oraș. Deja au fost reabilitate trotuarele de pe un număr de cinci străzi, însumând peste 7.500 de metri pătrați.

Trotuarele refăcute, prin montaj de pavele, sunt pe străzile Primăverii, 1 Decembrie, dr. Codrescu, Ion Neculce și Iorgu Juvara.

„Starea jalnică în care aflau trotuarele de pe aceste străzi din municipiu ne-a determinat să inițiem o nouă etapă de refacere a lor. După cum se știe, încă din 2019 am început astfel de lucrări și le-am continuat sistematic, în special pe trotuarele cu trafic pietonal ridicat și foarte ridicat.

Lucrările au fost realizate cu societatea Consiliului Local Bârlad, cu bani de la bugetul local.

Spre exemplu, pe Bulevardul Primăverii, după ce se termină reabilitarea rețelei de iluminat public și îngroparea cablurilor, noile trotuare vor face legătura cu trotuarele deja reabilitate de pe străzile străzile Vasile Milea, Carpați, George Enescu și Lirei. Numai în ultimii patru ani s-au reabilitat trotuare pe aproape 20 de kilometri de străzi și asigurăm că refacerea și repararea lor va continua și în viitor. Avem în atenție toate străzile cu probleme!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

În perioada următoare lucrările de refacere a trotuarelor vor continua pe Bulevardul Primăverii, din zona Gura Leului spre Cerbul de aur.