Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, pleacă la București, ca secretar general ANSVSA! Decizia, pe 9 mai!

0
851




Unul dintre cei mai performanți directori din ANSVSA, dr. Mihai Ponea, directorul general al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din județul Vaslui, a ajuns într-o funcție importantă în cadrul Autorității Naționale Sanitar Veterinare. Prin decizie semnată de primul ministru, Nicoale Ciucă, Ponea este numit în funcția de secretar general al Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).









”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mihai Ponea, consilier, grad profesional superior în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă de secretar
general al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor pentru o perioadă de 6 luni”, se arată în decizia 111, din 9 mai 2023..

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din 9 mai 2023, dr. Ponea înlocuindu-l în acest post pe Stelian Caramitru, care a fost eliberat din funcție. privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, a funcției de secretar general al DSVSA a fost publicată, marți, în Monitorul Oficial. Este o recunoaștere a profesionalismului dr. Ponea, care a mai ocupat în trecut postul de vicepreședinte ANSVSA.