Reuniune la Consiliul Județean, între oamenii de afaceri vasluieni, administrația locală și parlamentari

0
330
SONY DSC




Vineri, 26 mai, în organizarea conducerii Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură Vaslui, are loc la Consiliul Județean o reuniune consultativă și de dezbateri, la care vor participa oameni de afaceri, administrația locală și județeană, reprezentanți ai legislativului, având ca temă “Comunitatea de afaceri vasluiană, față în față cu provocările mediului economic de astăzi”.









În cadrul întâlnirii, spune Ionel Comstantin, președintele CCIA Vaslui, vor fi dezbătute o serie de probleme și propuneri de măsuri formulate de reprezentanți ai comunitații de afaceri vasluiene pentru eficientizarea activităților economice în actualul context intern și internațional marcat de incertitudine, schimbări frecvente, crize energetice, lipsa forței de muncă, insecuritate cibernetică, război la granițele U.E., schimbări climatice.

Co-participarea, creșterea sustenabilă, responsabilitatea colectivă sunt valori care trebuie să anime deopotrivă reprezentanții administrației, ai organizațiilor neguvernamentale, dar și ai operatorilor economici (companiile și ceilalți profesioniști din piață), pentru a face față împreună provocărilor actuale.

La reuniune sunt așteptați parlamentari de Vaslui, reprezentanți guvernamentali, prefectul judeţului Vaslui, președintele Consiliului Judeţean Vaslui, primari de orașe și comune, directori de servicii deconcentrate, antreprenori și administratori de firme, reprezentanți ai companiilor multinaționale, organizațiilor patronale, profesionale, specialiști în economie, finanțe-bănci, management de proiect.

Participarea la acțiune este gratuită. Confirmarea de participare se face la adresa de email ccivs@ccivs.ro, sau la telefon 0235361040.