La aniversarea a 39 de ani, Vascar lansează o campanie promoțională pentru clienții fideli! Ai cumpărat de 60 de lei, ai câștigat!

0
466




În luna mai, Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve din România, împlinește 39 de ani de activitate. Compania marchează ocazia printr-o campanie promoțională ce își propune să răsplătească fidelitatea clienților săi. 









Cu ocazia acestei aniversări, Vascar oferă clienţilor posibilitatea de a câștiga un premiu garantat, la fiecare bon de cumpărături de minim 60 de lei. De asemenea, cei care participă la campanie au șansa de a câștiga încă un premiu pe loc, dintre cele 1000 de premii puse în joc. Campania este valabilă în perioada 18 mai – 7 iunie, în rețeaua de magazine Vascar.  

În perioada campaniei, în magazinele Vascar vor fi disponibile și o mulțime de promoții speciale, atât la produse Vascar și Moldova în Bucate cât și la produse oferite de branduri partenere.  

Vascar dorește astfel să mulțumească pentru încredere clienților fideli și să accentueze încă o dată valorile brandului, printre care se numără calitatea și respectul pentru clienți și parteneri. 

Pentru mai multe detalii despre campanie urmăriți pagina de Facebook a companiei Vascar sau accesați linkul https://www.vascar.ro/news/vascar-implineste-39-de-ani-si-ofera-mii-de-premii-clientilor-fideli/.

Succes, tuturor!