Patru tineri din Bălteni și Zăpodeni au ajuns la spital, după accidentul teribil din Vaslui, de vineri noapte! Șoferul vinovat era băut!

0
2533




Comunicat IPJ Vaslui referitor la accidentul de vineri noaptea, din Vaslui, zona benzinăriei MOL Ștefan cel Mare









La data de 20 mai 2023, ora 00.28, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 34 de ani, din Vaslui, nu s-ar fi asigurat corespunzător la punerea în mișcare de pe loc, ar fi pătruns pe banda a doua de circulație unde ar fi fost acroșat de către un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, care se deplasa în același sens, din direcția Centru către Moara Grecilor, pe banda a doua de circulație.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a 4 persoane, respectiv conducătorului autoturismului secund, tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Bălteni, județul Vaslui, și a 3 pasageri, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, din comuna Zăpodeni, județul Vaslui. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii autovehiculelor implicate au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 21 de ani, respectiv de 0.24 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru șoferul de 34 de ani, din Vaslui, cei care a produs accidentul..

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.