Ăștia sunt sănătoși la cap? Vasluiul, în top 10 cele mai periculoase orașe din România!

0
1325




Cele mai nesigure și periculoase orașe din România sunt Alexandria, Suceava, Satu Mare, Bacău, Călărași, Târgoviște, urmate de Vaslui, Piatra Neamț, Galați și Reșița. Este rezultatul unui studiu făcut de Storia.ro, în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017. Studiul este bazat pe evaluările acordate de localnici zonelor în care locuiesc.









Să spui, ca vasluian, că orașul tău este nesigur și periculos denotă grave probleme la ”mansardă”, câtă vreme orice om care circulă prin oraș noaptea nu întâmpină nicio problemă, orașul fiind foarte liniștit.

Cele mai nesigure regiuni din țara noastră, spun cei de la Storia.ro, sunt Maramureș și Moldova, în timp ce la polul opus se află Transilvania, Crișana, București și Ilfov.

Alexandria (jud. Teleorman) este văzut drept cel mai nesigur oraș atunci când vine vorba despre siguranța și calitatea vieții.

La studiu au participat în jur de 100.000 de români care au evaluat rașele și cartierele în care locuiesc. În cadrul cercetării au fost luate în considerare costul general al vieţii, accesul la instituţiile de sănătate publică, calitatea mediului înconjurător, curăţenia, zgomotul, spaţiile verzi, situaţia reală a transportului în comun, precum şi modul în care se poate face accesul în instituţiile de tip educaţional.