Mesajul secretarului general al filialei PNL Vaslui, la împlinirea a 148 de ani de la înființarea partidului

0
317




”Miercuri, cu ocazia Zilei Partidului Național Liberal, ne reamintim de valorile liberale care ne-au ghidat mereu acțiunile și deciziile. Libertatea individuală, democrația, economia de piață și responsabilitatea sunt principii fundamentale ale liberalismului, care au contribuit la dezvoltarea societăților moderne și prospere în întreaga lume.









În aceste vremuri dificile, este important să ne unim eforturile pentru a depăși provocările și a construi un viitor mai bun pentru toți românii. Unitatea este esențială pentru a face față cu succes provocărilor actuale și pentru a ne asigura că România continuă să progreseze.

Responsabilitatea este, de asemenea, o valoare cheie a liberalismului. Fiecare dintre noi trebuie să contribuim la dezvoltarea și prosperitatea țării noastre. Înțelegem că acest lucru necesită sacrificii și eforturi sustenabile, dar suntem convinși că numai prin eforturi comune putem construi o Românie mai puternică și mai prosperă.

La mulți ani, Partidul Național Liberal! Să continuăm să fim un partid al valorilor liberale, care promovează unitatea și responsabilitatea pentru binele tuturor românilor!” – Daniel ONOFREI, secretar general PNL Vaslui.