Trei nume importante din PSD doresc să intre în lupta pentru scaunul de primar al Vasluiului

0
2389




Conform unor informații neoficiale, PSD a finalizat termenul de primire a cererilor de înscriere pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Vaslui, cu rezultate relativ surprinzătoare.









Pe lângă numele lui Valeriu Caragață, vehiculat de mai mult timp în politica locală pentru primărie – se pare că dl. Vasile Pavăl, actualul primar, nu ar mai dori să se înscrie pentru o nouă candidatură – au mai depus cereri de înscriere două nume importante din partid: Alexandru Barbu, consilier local, dar și Dragoș Cazacu, actualul director general al DGASPC Vaslui. Atât Cazacu, cât și Caragață au fost viceprimari sub comanda primarului Vasile Pavăl, deci sunt familiarizați cu problemele orașului, în timp ce Alexandru Barbu este un aprig consilier local, un om vertical, cu o bună imagine publică.

Vom vedea ce se va decide în lunile următoare, mai ales că ambele candidaturi, cea pentru președinția CJ, cât și cea de la primăria municipiului reședință, vor fi aprobate în forul național al partidului.