Negreștiul și-a luat adio de la Anda Bichineț, doamna sufletelor. Sute de oameni au condus-o, în tăcere, pe ultimul drum

0
1894




Anda Dăriescu Bichineț: mamă, soție, om de cultură, stâlp al comunității locale. O persoană sensibilă, discretă, pentru care familia a fost totul. Iar negreștenii au știut că o aprecieze în timpul vieții, pentru faptele sale minunate.









Ca un vânt rece a trecut prin Negrești, la începutul lunii, vestea că doamna Anda a plecat la Judecata Domnului. Au plâns-o mulți locuitori ai Negreștiului, era prea tânără pentru a muri. Avea doar 56 de ani. Dar, Dumnezeu are planurile Sale, pe care noi, oamenii, nu le cunoaștem.

A fost condusă, în Lunea Rusaliilor, pe ultimul drum, de sute de negreșteni. În tăcere, într-o zi pe care nu o vor uita niciodată: 5 iunie 2023. Au curs râuri de lacrimi, pentru că durerea este foarte mare.

Familia este împietrită de durere, pentru că Anda Bichineț a plecat la Domnul fără să-și ia rămas bun de la ei. Rămân, xu sufletele arse de durere, soțul, Corneliu, cei doi copii, Elena și Corneliu jr., toți cei care au cunsocut-o și iubit-o.

Dumnezeu să o odihnească în pace!