La Roșiești, situația s-a clarificat. Viceprimarul, bănuit că a adus Covid 19 în instituție!

0
479




LINIȘTE ÎN PRIMĂRIE… Situația din primăria Roșiești pare să se fi liniștit, după ce primarul și restul angajaților au primit ieri buletine de analiză de la clinica la care au făcut teste, buletine care arată că nimeni nu este bolnav de Covid 19. Singurul care pare mai afectat de situație și despre care oamenii vorbesc și îl arată cu degetul este chiar viceprimarul Florinel Țurcanu, cel care este deja confirmat cu Covid 19.









Nu știm dacă este sau nu așa, cert este că, ieri după-amiază, primarul Roșieștiului, Florin Anea, a cerut oamenilor să aibă încredere în funcționarii primăriei, orice problemă ar avea.

„Având în vedere situația din ultimele zile, creată de infecția cu coronavirus la nivelul comunei ROȘIEȘTI, țin să fac următoarele precizări:

– pe data de 7 august 2020, toți angajații Primăriei au fost testați pentru COVID 19;

– pe data de 10 august 2020, au sosit rezultatele – toți angajații Primăriei au fost confirmați NEGATIV.

Asigur întreaga comunitate, că vom continua să întreprindem toate măsurile necesare pentru ca infecția cu COVID 19 să fie cât mai limitată.

Mulțumesc colectivului primăriei, pentru înțelegere și implicare. Nu au fost moment ușoare, au fost momente de cumpănă, atât pentru fiecare în parte, cât și pentru familiile lor.

Problemele unei comunități sunt diverse, nu trebuie să căutăm vinovați.

Pentru a reuși să le facem față, trebuie să fim uniți, de unul singur nu se poate realiza nimic.

Va multumesc !

Cu respect, primar Florin Anea”,

este mesajul public al edilului din Roșiești.