Ei sunt șefii de promoție din municipiul Vaslui. Mesajul primarului municipiului Vaslui

0
822




Cu mare greutate, printre epidemii și greve, cei peste 1.100 de elevi de liceu din municipiul Vaslui au terminat cursurile la liceele din oraș. A fost o Zi a Absolventului pe care mulți nu o vor uita niciodată, cu emoția specifică unui astfel de moment. Au fost așteptați de către primarul municipiului Vaslui, dl. Vasile Pavăl.









”Aici, în inima Vasluiului și sub privirea de bronz a Domnitorului, ne-am adunat – câtă frunză, câtă iarbă – elevi, profesori, părinți, oficialități, reprezentanți mass-media, să marcăm un moment de sărbătoare de o aleasă trăire și încărcătură emoțională.

O nouă generație de absolvenți trece astăzi printr-un carusel amețitor de sentimente, stăpânită de amintirea frumuseții fără de egal a anilor de liceu.

Se vor arunca tocile în aer la final, însă va rămâne neștearsă forfota zilelor de școală pline de exuberanța voastră adolescentină.

Ziua de mâine, însă, este tot a voastră, o zi în care veți porni, curajoși și plini de încredere spre încercările ce vor să vină.

E bucurie mare astăzi în Centrul Civic al Vasluiului, dar bucuria nu trebuie să acopere gândul vostru de recunoștință față de cei care v-au marcat devenirea acum și întotdeauna: părinții și profesorii voștri.

Să nu uitați tot ce au făcut acești oameni pentru voi în toți acești ani, cu grijă, cu trudă, poate strângând din dinți, poate cu prețul sănătății lor.

Veți avea de înfruntat clipe mai grele, obstacole neașteptate, dar le veți învinge dacă vă veți domina greșelile și dacă vă veți gestiona înțelept reușitele.

Să vă clădiți și să vă trăiți viitorul cu demnitate și curățenie sufletească. Și nu uitați: lumea e la picioarele voastre și nu voi la picioarele lumii!

Să credeți în voi așa cum noi credem în voi și în forța voastră de a reuși!

Mult succes la examenele care vă așteaptă!”, a transmis primarul municipiului reședință.

Lista completă a șefilor de promoție din municipiul Vaslui

MESAJUL PREȘEDINTELUI CJ VASLUI, DL. DUMITRU BUZATU

Dragi absolvenți de liceu,

De astăzi, cursul vieții voastre se va schimba. Vă veți lua zborul, care va dura necontenit până la sfârșitul vieții voastre.

Nu e un zbor ușor! Va trebui să înfruntați nenumărate obstacole și nici unii dintre cei care v-au înconjurat cu căldură până acum nu vă pot prescrie o linie dreaptă a cursului vieții voastre.

Va trebui să faceți acest lucru singuri și să vă gândiți care e direcția cea bună. Pentru a găsi sensul bun, important e să rămâneți oameni și să nu considerați că deja știți totul. Mai bine să învățăm, pentru că vom fi scutiți de multe neplăceri. Să avem țeluri, scopuri și să le urmărim, pentru a le îndeplini!

Pe tot parcursul vieții nu veți avea parte de un zbor lin, însă vă garantez că veți deveni oameni împliniți!

Vă doresc tuturor să aveți un pic de noroc și mult succes!”

Cu aleasă prețuire,

Dumitru Buzatu,

președintele Consiliului Județean Vaslui