FOTO, VIDEO Drumarii de la Viacons Rutier și proiectanții de la July Expert Consulting au predat un drum impecabil, pentru sătenii din Mânjești

0
2870




Aproape 1,4 kilometri de drum complet modernizat, investiție de 4,2 milioane lei, proiectarea asigurată de specialiștii în proiectare de la July Expert Consulting Bârlad, execuția drumului realizată de drumarii de la Viacons Rutier. Plus un sat de răzești scos la lumină, după sute de ani de drumuri de pământ. Este cartea de vizită a unui drum care străbate mare parte din satul Mânjești, comuna Muntenii de Jos, lucrare recepționată vineri, la prânz, în condiții impecabile. O lucrare începută pe finalul anului 2022 și terminată în acest an, după ce toate detaliile drumului au fost duse la superlativ.









Recepția finală a acestui drum care scoate din noroaie sute de locuitori din Mânjești și dă speranțe generațiilor tinere, că își pot construi un viitor aici a fost făcută în prezența dlui Ioan Ciomaga,. managerul general al Viacons Rutier Huși, a doamnei Iulia Vizinteanu, director general July Expert Consulting, a echipelor de proiectanți și constructori implicați în proiect.

”Vreau să felicit echipa de constructori de la Viacons Rutier, proiectantul July Expert Consulting, pentru acest drum realizat impecabil. Am uitat anii în care oamenii înotau prin noroaie, avem un drum realizat la standarde europene”, a spus Iulian Lazăr, primarul comunei Muntenii de Jos.

DECLARAȚII OFICIALE DUPĂ RECEPȚIA DRUMULUI COMUNAL DIN MÂNJEȘTI