Două sportive din Vaslui, vicecampioane naționale la handbal juniori. Au fost descoperite de regretatul antrenor Sorin Onofrei

0
2595




În perioada 7-11 iunie, Sala Polivalentă Danubius din Brăila a găzduit turneul final al Campionatului Naţional de handbal junioare 2 Baucem, competiţie organizată de Federaţia Română de Handbal, în colaborare cu HC Dunărea Brăila şi ACS Lucian Bute. La această competiție, ACS Lucian Bute Galaţi a reuşit să obțină rezultate remarcabile, cucerind medaliile de argint.









Tinerele sportive, pregătite de Nicoleta Vlad, ajutată de Cristi Preda şi Bogdan Fuică au înregistrat următoarele rezultate: 26-20 (13-13) cu CSM Corona Braşov, 32-28 (16-14) cu CSŞ Caracal, 35-26 (15-10) cu Sepsi SIC Sf.Gheorghe, în grupă, 28-27 (12-12) cu CSM Bucureşti, în semifinală, şi 31-35 (16-14) cu Rapid Bucureşti, în finala mare, una în care fetele noastre au condus în primele 30 de minute în permanenţă pe tabela de marcaj, dar au cedat în partea a doua şi au trebuit să se „mulţumească” cu titlul de vicecampioane.

În lotul vicecampioanei României sunt și două tinere sportive din Vaslui, Miruna Olaru și Ana Donosă, două adolescente talentate, care pot ajunge la echipe mari de handbal feminin din România și Europa, dacă vor continua să muncească pentru visele lor. Cele două tinere handbaliste, vicecampioane naționale, au fost descoperite și promovate de regretatul antrenor vasluian Sorin Onofrei, cel care a simțit potențialul fantastic pe care îl au aceste fete talentate.

Felicitări, Miruna, felicitări, Ana, suntem mândri de voi și vă ținem pumnii pe viitor! (Sursa foto: Montorul de Galați)