Ziua Bârlădenilor de Pretutindeni, ora 11.00, Cinema Victoria. Titi Aur, Andreea Răducan, Ovidiu Tonița, întâlnire de suflet

0
848




Astăzi, de la ora 11.00, Cinema Victoria găzduiește un eveniment special pentru locuitorii Bârladului, denumit Ziua Bârlădenilor de Pretutindeni. Un evenimeni cu poveștile de succes ale unor cunoscuții fii și fiice ale Bârladului, care s-au realizat în diverse domenii de activitate. Vor veni, de la ora 11.00, la o întâlnire cu bârlădenii, cunoscutul pilot Titi Aur, campioana olimpică Andreea Răducan, rugbystul Oviu Tonița, profesorul universitar Dragoș Pătrașcu, prof. univ. dr. Adrian Iftene, prof. Vlad Mărgărint, asist. univ. Perez Cenel Augusto.









”Este întâlnirea de suflet a tuturor bârlădenilor cu persoane cunoscute în țară și străinătate, personalități ale Bârladului, cu care ne mândrim. Fac o invitație către locuitorii Bârladului, să fie alături de aceste nume importante din diverse domenii, care au dus faima municipiului nostru în lumea largă”, a spus dl. Dumitru Boroș, primarul municipiului Bârlad.

Evenimentul va fi pmoderat de prof. dr. Laurențiu Chiriac și face parte din Zilele Culturale ale Municipiului Bârlad.