A fost sărbătoare și pentru locuitorii satului Șopârleni

0
401




BUCURIE… Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, merge peste tot pe unde este chemat, indiferent cât de mic este satul sau ce stare materială au locuitorii de acolo.









Cu două zile în urmă, Episcopul Ignatie a mers la Șopârleni, sat situat aproape de granița României cu Republica Moldova, pentru a oficia o slujbă care va rămâne în memoria credincioșilor multă vreme de acum încolo.

„Pe 9 august 2020, am avut bucuria de a sluji împreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, slujba Paraclisului Maicii Domnului, la biserica din Șopârleni, filie a parohiei noastre.

Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a îngăduit să avem parte de asemenea momente deosebite, pline de binecuvântare, acum, la jumătatea Postului Adormirii Maicii Domnului.

Alături de Preasfințitul Părinte Ignatie au mai slujit Pr. Protopop Marius Antohi, Pr. Consilier Vladimir Beregoi, Pr. Paroh Florin Băhnăreanu și Parintele Diacon Vlad. Printre numeroșii credincioși ai parohiei noastre care au participat la slujbă, s-a aflat și familia ctitorului Vasile Marian care a primit din partea Preasfințitului Ignatie o diplomă de ctitor.

Un post ușor și binecuvântat în continuare! Vă așteptăm cu drag la slujba de hram a acestei biserici în data de 15 august 2020. Doamne ajută!”,

este mesajul plin de mulțumire al preotului paroh Florin Băhnăreanu.