Drumarii de la Viacons Rutier pregătesc finalizarea străzii Traian. ”În maxim două luni predăm lucrarea”, anunță directorul general al Viacons, ing. Ioan Ciomaga

0
717




Echipele de specialiști ai Viacons Rutier Huși sunt pregătite să predea municipalității vasluiene două obiective extrem de importante pentru oraș, moernizarea cartierului Delea-Dimitrie Cantemir, acolo unde se toarnă stratul de uzură și rămân de finalizat mici detalii, dar și strada Traian, această arteră extrem de importantă pentru traficul din oraș.









Pe zona Dimitrie Cantemir, după turnarea stratului de uzură, rămân de finalizat zonele de trotuare, cu pavele și borduri, plus indicatoarele rutiere. În total, numai în acest cartier au fost turnați 5,5 km de asfalt, pe 12 străzi importante, iar zona a devenit cu adevărat un cartier de locuit, modern.

În maxim o lună, acolo totul ar trebui să fie gata de recepția finală.

Ing. Ioan CIOMAGA, manager general Viacons Rutier Huși

”Prima lucrare pe care va trebui s-o terminăm la Vaslui este cartierul Delea-Dimitrie Cantemir, având în vedere lucrările importante care se realizează acum pe strada Traian. Vorbind de strada Traian, din cauza unor lucrări neprevăzute este nevoie de o prelungire a termenului de execuție.

Nu este vina nimănui. Când sunt lucrări subterane, sunt multe lucrări neprevăzute care pot apărea, cum este cazul străzii Traian. Maxim două luni va mai dura, până vom preda Traianul către Primăria Vaslui”, a explicat ing. Ioan Ciomaga, managerul general Viacons Rutier.