Specialiștii în drumuri din grupul Transmir, lucrare excepțională în centrul Vasluiului! Comunicatul Primăriei Vaslui

0
2465




După mai bine de 50 de ani, zona ultracentrală a municipiului Vaslui primește o nouă imagine, modernă, europeană, grație eforturilor depuse de grupul de firme Transmir.









De zile întregi, echipele de muncitori de la Transmir, atent coordonate de inginerii companiei, răzuiesc străzile din zona centrală, după care echipamente și utilaje moderne întind straturile de asfalt. Era o operație necesară, având în vedere deteriorarea vizibilă a asfaltului de pe străzile centrale, după zecile de ani in care doar s-au cârpit găurile, fără o investiție autentică.

Primăria Vaslui, printr-un comunicat de ultimă oră anunță că strada Mihail Kogălniceanu este închisă și astăzi, pentru lucrări de asfaltare, echipele Transmir fiind la lucru. Iată comunicatul Primăriei Vaslui:

 Stimați vasluieni,

 În vederea finalizării lucrărilor de refacere a carosabilului, vă informăm că sâmbătă, 24 iunie a.c. între orele 08.00 – 18.00, va rămâne închisă str. Mihail Kogălniceanu, de la intersecția cu str. Donici până la intersecția cu str. Spiru Haret.
 Rugăm conducătorii auto să evite folosirea acestui segment de drum în perioada mai sus menționată, utilizând rute alternative.
 În această perioadă, echipaje ale Poliției Locale vor acorda sprijin conducătorilor auto și echipelor de intervenție asupra carosabilului. 
 Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat de aceste lucrări!