UPDATE Accident tren Tutova, Ora 19.55: Șoferița, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la Spitalul din Bârlad. Locomotiva va fi schimbată (FOTO, VIDEO)

0
1086




UPDATE:









Un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de trenul IR 1866, care se deplasa pe relația Galați-Iași. Cele două persoane aflate în autoturism s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție, sunt conștiente și cooperante. Persoanele aflate în autoturism au fost evaluate medical. O femeie în vârstă de 24 ani acuza dureri la nivelul membrelor inferioare, al toracelui și abdomenului, aceasta fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad. Pasagerul din dreapta a fost evaluat și nu necesită îngrijiri medicale.
Persoanele aflate în tren sunt evaluate, însă până acum nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Locomotiva trenului aceste avariată și, cel mai probabil, se așteaptă înlocuirea acesteia pentru ca trenul să ajungă în siguranță la destinație.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, degajarea unui autoturism, evaluarea persoanelor implicate și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier, la nivel cu calea ferată, pe DJ 243, în apropiere de localitatea Crivești, comuna Tutova.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Din primele informații, un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de trenul IR 1866, care se deplasa pe relația Galați-Iași. Cele două persoane aflate în autoturism au fost evacuate de ceilalți participanți la trafic, sunt conștiente și cooperante.