Primarul Bârladului, apel către locuitorii municipiului: „Vă rugăm să ne înțelegeți”

0
233




RESTRICȚII… De luni, 10 august, odată cu reluarea lucrărilor de asfaltare a unui număr de nouă străzi (denumit generic Pachetul „Gheorghe Emandi”), traficul rutier este închis circulației, pe segmente, pe strada Aurel Vlaicu.









Prin urmare, spune primarul Dumitru Boroș, cetățenii municipiului care vor să tranziteze această arteră, unde se lucrează la refacerea infrastructurii și la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rutele ocolitoare semnalizate ca atare.

Momentan, traficul a fost închis pe ambele sensuri de la intersecția străzii Aurel Vlaicu cu străzile Ștefan Neagoe și Iorgu Juvara. Totodată, riveranii sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectuează lucrări și să permită accesul echipelor de muncitori în zonă.

„Am demarat lucrările la una dintre cele mai uitate străzi din Bârlad, inclusă în pachetul celor 9 propuse pentru refacerea în totalitatea a infrastructurii rutiere. Strada Aurel Vlaicu este cel puțin la fel de dificilă, precum a fost strada Muzelor, atât din punct de vedere tehnic, cât și logistic. Avem canalizări, conducte de gaze naturale, rețele de telefonie și trotuare neliniare, motiv pentru care avem rugămintea ca cetățenii să înțeleagă și să se conformeze restricțiilor de circulație, pentru a nu întâmpina neplăceri și pentru a ne asigura că lucrările se vor termina cât mai repede.

Este un nou test pentru constructor, dar și pentru noi ca cetățeni, pentru că trebuie să fim înțelegători și să mai așteptăm puțin ca toate străzile pe care le vom reabilita în totalitate în Pachetul „Gheorghe Emandi” să arate așa cum se cuvine”,

a declarat primarul Dumitru Boroș.