Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui, mesaj de Ziua MAI: ”Ne concentrăm pe consolidarea valorilor instituționale, cum ar fi integritatea, profesionalismul și seriozitatea”

0
350




Astăzi, cu ocazia celebrării Zilei Ministerului Afacerilor Interne, reprezentantul guvernului in judetul Vaslui, Daniel Onofrei a participat la videoconferința organizată cu prefecții și cu șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară.









Pe 16 iulie s-au împlinit 161 de ani de când sărbătorim Ziua Ministerului Afacerilor Interne, o instituție esențială în cadrul statului român, care a jucat și va continua să joace un rol crucial în dezvoltarea societății noastre.

“Urmărind reperele pozitive care au marcat evoluția societății românești, sunt convins de succesul proiectului amplu de transformare și reconstrucție pe care îl desfășurăm în prezent. Scopul nostru este de a eficientiza și moderniza activitatea tuturor structurilor MAI, astfel încât să fim mai aproape de nevoile cetățenilor.

În același timp, ne concentrăm pe consolidarea valorilor instituționale, cum ar fi integritatea, profesionalismul și seriozitatea, deoarece acestea sunt fundamentale pentru a avansa către următorul nivel.

Ca prefect al județului Vaslui, mă angajez să sprijin eforturile Ministerului Afacerilor Interne în promovarea acestor valori și în realizarea obiectivelor stabilite. Vom lucra împreună pentru a asigura un climat de siguranță și ordine publică în județul nostru, pentru a răspunde nevoilor comunității.
La multi ani Ministerului Afacerilor Interne!
La mulți ani angajaților din structurile Ministerului Afacerilor Interne! “, a declarat prefectul judetului Vaslui .