Arcăleanu, prima gogoașă electorală: „Voi aduce utilaje pe fiecare stradă, pe fiecare uliță, în fiecare sat” (VIDEO)

0
428




UNII TAC, ALȚII PROMIT… În timp ce liderii PSD din județ nu fac nicio declarație de campanie, liberalii se mișcă și fac promisiuni peste promisiuni. Marius Arcăleanu, cel pe care Tătaru l-a scos la înaintare pentru a se bate cu Buzatu, pentru postul de președinte al Consiliului Județean, a lansat seara trecută un prim mesaj de campanie, plus un filmuleț realizat pe varianta de ocolire a Bârladului.









Printre altele, Arcăleanu spune că va aduce tot mai multe utilaje la Vaslui, pe toate ulițele, deși nu este clar în ce condiții va veni puzderia de mașini prin toate satele, dacă el ajunge președinte la județ.

”Pregătiți să FACEM TREABĂ!”

Aceasta este deviza mea și angajamentul meu ca viitor președinte al Consiliului Județean Vaslui.

Zilele trecute au început lucrările la centura Municipiului Bârlad, lucrare care va fi finalizată în maxim doi ani, până la jumătatea mandatului meu. Nu vom lăsa utilajele să plece din Vaslui! Vom aduce și altele: în fiecare oraș, în fiecare sat, pe fiecare stradă și pe fiecare uliță.

Vom aduce civilizația la fiecare ușă și la fiecare poartă: asfalt, apă, canalizare, iluminat, curățenie. și încă ceva: vom stopa hoția din instituțiile publice!

Timp de prea mulți ani, EI au fost PROBLEMA pentru Vaslui!

Începând din septembrie 2020, NOI vom fi SOLUȚIA pentru Vaslui: MARIUS ARCĂLEANU și PNL!

Sunt convins că și în Vaslui #sepoate

Aveți încredere că în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean, în Vaslui ne ținem de cuvânt și #facemtreabă”,

a postat candidatul liberal.