Celebra trupă Phoenix a scris istorie la prima ediție a Blue Knights Motor Fest Vaslui. Codruț Filip, manager Filli’s: ”Au fost nopți minunate. Ne vedem anul viitor”

0
2395




S-a tras cortina peste prima ediție a Blue Knights Motor Fest Vaslui, ediția I, un festival găzduit în atmosfera plăcută a complexului Tunca, de la Vaslui. Două nopți magice, cu muzică de calitate, cu voie bună și campare la cort, cu bere rece, burgeri, cafele și multă, multă distracție. Sute de motocicliști au poposit la Complex Tunca, aproape de pădurea Paiu, și au rămas uimiți de frumusețea locurilor.









Ultima seară a însemnat trei concerte de calitate. Celebra formație Phoenix a concertat pentru cele câteva sute de iubitori ai muzicii bune, după care pe scenă au urcat Trooper și Anton.

S-a cântat și s-a dansat, a fost o atmosferă magică, cum numai vasluienii știu aă o facă la festivaluri. Este adevărat, începutul a fost mai timid, vasluienii nu au onorat în număr mare acest festival, dar este doar un început. Anul viitor, vor fi mai mulți, cu siguranță, pentru că orașul are nevoie de un astfel de moment de respiro muzical. Nu este un festival al motocicliștilor, este un festival al prieteniei, iar oamenii acestor locuri știu să-i prețuiască pe cei care le calcă pragul.

”Cine a spus că grătarul și cafeaua nu merg mână în mână? Ei bine, noi am oferit combinația perfectă între gust și energie, pentru ca toți cei care au ajuns la festival să trăiască din plin experiența Motorfest. Participanții la festival au savurat din plin concertele, alături de Filli’s Coffee, de cafelele minunate și de burgerii delicioși pe care i-am pregătit pentru ei. Mulțumim, tuturor!” – Codruț Filip, Manager Lanțul de cafenel Filli’s Vaslui

Rămas bun, Blue Knights Motor Fest Vaslui, 2023, ediția I! Ne vedem anul viitor, mai mulți și mai voioși!

GALERIE FOTO