Este ziua de naștere a OMULUI care a ajutat sute de copii și de familii sărmane și care sprijină elevii performanți! La Mulți, domnule Ionel Sandu!

0
2980




A ajutat zeci, sute de familii sărmane, din Vaslui sau din țară, oameni amărâți, cu probeleme sociale, deși de multe ori a preferat să o facă în tăcere, fără să-l știe nimeni. A ajutat zeci de copii nevoiași să-și continue studiile, la liceu sau facultate, fără să ceară vreodată cuvinte de mulțumire.









S-a simțit bucuros că a putut ajuta și că, din ceea ce i-a dăruit Dumnezeu, prin muncă și pasiune, poate da înapoi și celor mai sărmani ca el, pentru că, în urmă cu mulți ani, a plecat și el de undeva de jos, din satul Corni Albești, comuna Albești. A ridicat case pentru famiile sărace, le-a dotat și le-a dat ajutoare.

A adus Vasluiul pe harta șahului românesc de elită și a sprijint sportivii performanți ai județului. Și, suntem siguri, ar mai fi multe de spus, fie și numai pentru faptul că sprijină cu sume considerabile o tabără a elevilor performanți în matematică, din toată România.

Vorbim despre vasluianul Ionel Sandu, un om cu suflet uriaș, imens, care știe întotdeauna să ajute, să construiască, să facă punți între suflete. De 27 de ani, conduce brandul național Radical Grup, cu foarte mulți angajați și o cifră de afaceri importantă. Toate proiectele de dezvoltare ale companiei Radical Grup sunt, 100%, gândite și aplicate de domnia-sa.

Astăzi, Ionel Sandu, cel care este foarte, foarte implicat în proiectele educaționale de top ale județului Vaslui, împlinește o frumoasă vârstă. Va fi înconjurat de familie și de câțiva prieteni, așa cum face an de an, iar cei care îl cinosc și îl apreciază îi vor transmite felicitări. O vom face și noi, redacția Vasluianul.ro, dorindu-i multă sănătate, împliniri alături de cei dragi și bucurii.

La Mulți Ani, cu bucurie, domnule Ionel Sandu!