VIDEO Echipele Viacons Rutier lucrează ACUM la asfaltarea străzii Traian. Directorul Daniel Dobrea: ”Lucrăm în plin, nu mai așteptăm nicio zi”

0
1682




Sub coordonarea directorului tehnic, ing. Daniel Dobrea, drumarii de la Viacons Rutier au intrat la asfaltarea completă a străzii Traian, prin turnarea stratului de uzură. Echipele de la Electromontaj Iași s-au mișcat repede, dimineață, pentru înlocuirea stâlpilor, așa că s-a luat decizia de a trece la turnarea stratului de uzură, pentru a închide lucrările de asfaltare, un fapt așteptat și de municipalitate, dar și de șoferii din Vaslui sau aflați în tranzit prin oraș.









Cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat și la sensul giratoriu de la Găzărie, se va lucra și pe timpul nopții, pentru că atunci nu este o circulație intensă și se poate lucra în liniște, fiind vorba de turnarea stratului de uzură și compactarea finală.

”Nu am mai așteptat am decis să întrăm la asfaltare, toată lumea își dorește să terminăm acest proiect. Vom munci cât de mult putem, pentru a preda Traianul municipalității vasluiene, în condiții foarte bune”, a spus ing. Daniel Dobrea.