VIDEO Focul de artificii, de la finele Zilelor Vasluiului. La Mulți Ani, vasluieni, ne vedem în 2024!

0
1556




Zilele culturale ale municipiului Vaslui s-au încheiat cu o seară de folclor, momente frumoase, apreciate de mii de spectatori, care s-au adunat în Centrul Civic, pentru seara de final. Peste 3.000 de vasluieni au asistat la un adevărat regal folcloric, oferit de Ansamblul Busuiocul din Bacău, talentații artiști de la Rapsodia Vasluiului și soliștii de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița și Grigore Gherman.
Finalul a fost dedicat unui foc de artificii, apreciat de vasluieni, care l-au considerat drept cel mai frumos foc de artificii realizat vreodată la Vaslui.
„Vă mulțumesc, tuturor, pentru aceste zile frumoase, în care ne-am distrat împreună, în care am demonstrat că Vasluiul este un oraș frumos, curat, iar vasluienii sunt oameni de ispravă. Vă mulțumesc și vă aștept alături de noi și în 2024”, a spus primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
„A fost o ediție a Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, începută cu o paradă și încheiată cu un superb foc de artificii. Pe lângă spectacolele din centrul orașului, organizatorii au pregătit și o serie de activități culturale, de la expoziții, lansări de carte, premierea atelierelor de vacanță ale copiilor, până la concerte cu talente locale în Parcul Copou.
Vreau să le mulțumesc vasluienilor, care au venit în număr mare la manifestările organizate, pentru a împărtăși, alături de organizatori, bucuria acestor zile festive”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.