Polițiștii bârlădeni au tras pe dreapta o mașină, în comuna Zorleni. Șoferul s-a ales cu încă un dosar penal

0
339




În ziua de 17 august, la ora 20.35, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN24A,  în satul Simila, comuna Zorleni au depistat și oprit, în vederea controlului, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Bârlad.









În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul  avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din data de 08 iunie 2023, pentru infracțiunea de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Totodată, polițiștii au constatat că inspecția tehnică periodică a vehiculului era expirată din data de 17 noiembrie 2022, iar polița RCA era expirată din data de 24 aprilie 2022, abateri pentru care conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducere  pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere”.