IPJ VASLUI, INCENDIU BÂRZEȘTI Piromanul a murit în ambulanță

0
2565




*IPJ Vaslui*









La data de 19 septembrie 2023, ora 22.07, Poliției Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Bârzești, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

La fața locului, în apropierea locuinței, pe un teren viran alăturat gospodăriei, a fost identificat, în stare de inconștiență, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, fostul proprietar al locuinței la care s-a produs incendiul. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, de catre un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, la ora 00.26, am fost sesizati de către un asistent medical din cadrul S.A.J. Vaslui cu privire la faptul că persoana vătămată a decedat, în ambulanță, în drum spre unitatea medicală.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei producerii decesului.

În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea masurilor legale, fiind întocmite două dosare penale, unul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și cel de-al doilea sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.