Vestea așteptată de bârlădeni. Echipele Nomis lucrează la asfaltarea străzii Vasile Pârvan

0
4321




Traficul din Bârlad este un coșmar pentru mii de șoferi, zilnic. Iată că, de ieri, profesioniștii de la Nomis 2003 au început lucrările la o importantă arteră din oraș, pentru a fluidiza, cât mai repede, traficul de mașini mici, în primă fază.









Este vorba de strada Vasile Pârvan, fostă șosea de centură, pe vremuri, stradă care trece prin fața muzeului și trece prin fața fostei fabrici IRIS și face legătura cu LIDL de la FEPA, cu drumul național.

”Lucrăm în plin cu asfaltarea pe Vasile Pârvan, sper să o terminăm în câteva zile, primul strat de asfalt, să dăm drumul, încetul cu încetul, la traficul de turisme. Se poate circula, ceva mai greu, și prin fața muzeului, pentru a ieși în centrul orașului”, a spus Cătălin Simion, managerul general al companiei Nomis 2003.

Un alt nod important de pe Bulevardul Epureanu, intersecția spre Perieni-Puiești cu centrul Bârladului, din zona Podul Verde, va fi și el asfaltat, în curând. Aici, echipele Aquavas au găsit unele fisuri la rețelele cu apă, așa că se lucrează la remedierea lor.

Pe Epureanu ar mai fi de turnat al treilea strat de asfalt și de făcut marcajele rutiere, după care se va da drumul la traficul greu, spune primarul Dumitru Boroș.